Balenie náramkov

Predstavujeme vám typy balenia náramkov, ktoré si môžete pri objednávke zvoliť. Je len na vás či si zvolíte náramok bez balenia, v darčekovej obálke alebo náramok v darčekovej krabičke.

 

 

Typy balenia náramkov: 

Bez balenia

Náramok je odoslaný bez špeciálneho balenia, v celofánovom vrecku. Takéto balenie je vhodné ak si objednávate náramok pre seba a nechcete ho ďalej darovať. Taktiež je vhodné, ak máte vlastné balenie do ktorého si náramok vložíte. 

náramok bez darčekového balenia

 

Obálka

Náramky odoslané v obálke ponúkame ako možnosť balenia pri strieborných náramkoch. Náramky sú krásne zabalené v lesklej perleťovej obálke. Balenie v obálke je vhodné pre tenké šnúrkové náramky. Náramky sú zabalené vo vnútri obálky na darčekovej karte s popisom. Môžete si zvoliť pôvodný popis alebo vlastný text, ktorý na kartičku vytlačíme. Vlastný text na darčekovú kartu je v cene, nemusíte nič doplácať. 

 darčeková obálka  

Darčeková krabička

Darčeková krabička je najobľúbenejšie balenie pre všetky náramky. Náramky v nej pôsobia úhľadne a luxusne. Darčekovú krabičku máme v dvoch veľkostiach, veľkosť krabičky volíme podľa veľkosti náramku tak, aby náramok v krabičke vyzeral skvele. Do darčekovej krabičky dávame aj venovanie ktoré je buď ako na úvodnom obrázku pri náramku alebo vám ho vyrobíme na želanie. Výroba vlastného textu do krabičky je v cene a nemusíte za ňu doplácať. 

darčeková krabička