pánsky náramok putá

€5,50 / ks
Skladom

Detailné informácie

Podrobný popis

Pánske náramky s putami

Náramky sú vyrobené z pravých polodrahokamov, navlečené na pevnej elastickej gumičke so zaujímavým zapínaním v tvare pút.

Veľkosť náramov je 19cm no na požiadanie ju vieme upraviť.  Náramky sú z guličiek 6mm.

 

Tigrie oko je ochranný kameň, ktorý sa tradične nosil ako talizman proti nepriateľským myšlienkam a kliatbam. Ukazuje, ako sa má správne používať sila a prináša svojmu majiteľovi integritu osobnosti. Napomáha pri dosahovaní cieľov, hľadaní vnútorných zdrojov a zvyšovaní zrozumiteľnosti zámerov. Priložené na pupočnú čakru má vynikajúci účinok na ľudí odtrhnutých od sveta, v ktorom žijú. Pomáha ich uzemniť a súčasne umožňuje názorne prejaviť vôľu. Tigrie oko zakotvuje zmeny, ku ktorým došlo vo fyzickom tele.

Vločkový obsidián čierna farba symbolizuje hutnú energiu Zeme a biela duchovné svetlo.
Tento súbeh protikladov nás učia vidieť je nie ako opačné sily, ale ako harmonické spojenie fyzického s duchovným, bez ktorého by život na Zemi bol len vyprahnutú pustatinou. Môžeme ho úspešne použiť ako prevenciu proti vírusovým chorobám, pretože posilňuje obranný systém organizmu.  Podporuje látkovú výmenu a obnovu buniek. Zvyšuje nízky tlak a prekrvuje pokožku.

Ónyx je ochranný kameň proti negatívnym vplyvom. Chráni pred čiernou mágiou, či zakliatim. Spája vnútorný svet s vonkajším a tým zvyšuje našu odolnosť. Posilňuje našu intuíciu, uľahčuje prístup do nášho podvedomia. Podporuje našu disciplínu, poriadok a nalaďuje nás k vážnemu postoju k životu. Chráni pred ťažkými chorobami, nešťastím. Onyx posilňuje ego, dáva silu a odolnosť voči zarputilosti. Posilňuje vynikajúce spojenie. Zvlášť, keď sa ľudia dajú ľahko ovplyvniť, pomáha rozvíjať zdravé ego a myšlienky, nápady a sledovať vlastné.